Μολύβι και Χαρτί

Μήνυμα χωρίς χρέωση #2

Χριστουγεννιάτικα μπαλάδιαΤο παρόν ιστολόγιο και η γράφουσα, στην προσπάθειά τους να σταθούν στο ύφος των ημερών και το ύψος των περιστάσεων, αναδημοσίευσαν χθες, στην κατηγορία «Αφιερώματα», τα «Έθιμα του Δωδεκαημέρου», από το παλαιόν ιστολόγιον Roula the Cat • C’est la vie!…

Κατά τα άλλα, διατελούσα εν πλήρει συγχύσει, η γράφουσα ακροβατεί μεταξύ της 6ης συνέχειας της λαοφιλούς Βιολέτας,  χιουμοριστικού κειμένου και δραματικής ιστορίας. [Εν ολίγοις: τα έχω  βάλει όλα κάτω και πηγαινοέρχομαι, από κείμενο σε κείμενο, από ιδέα σε ιδέα, από διάθεση σε διάθεση].
Ως εκ τούτου, δεν δύναμαι να δώσω στίγμα για την επόμενη δημοσίευση ή/και το περιεχόμενο αυτής.

Δεν θα σου ευχηθώ ακόμη, έχουμε 11 (ένδεκα) ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα απεργείς και διεκδικείς τα δικαιώματά σου, που σου τα αφαιρούν ένα–ένα (ή πολλά μαζί, σε «πακέτο») με νύχια αρπακτικού.

ΥΓ.  Θα μπορούσα να αφιερώσω ένα ολόκληρο «Δελτίον Θυέλλης» σε αυτή την είδηση:
McArthurGlen «εκπτωτικό χωριό»: Boxing Day στις πλάτες των εργαζομένων; Καμιά έκπτωση στα δικαιώματά μας!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

 

Μήνυμα χωρίς χρέωση #1

Το παρόν ιστολόγιο και η γράφουσα, προσπαθούν φιλότιμα να επανενταχθούν στην καθημερινότητα (γενικώς) και στη ζωή του μπλογκοχωριού (ειδικώς).
Εν είδει δεσμεύσεως, προχωρήσαμε (πρόσεξέ με: και οι δύο, ταυτοχρόνως: το μπλογκ κι εγώ, εγώ και το μπλογκ) σε αναβάθμιση και αλλαγές.
Όλα τα σχόλιά σας στις τρεις παλαιότερες δημοσιεύσεις θα απαντηθούν, στους γνωστούς (σας), πλέον, ρυθμούς της γράφουσας (yavaş yavaş…)
Επί του παρόντος, παλεύω να συντάξω ένα διαφορετικό Δελτίον Θυέλλης (επί προσωπικού, αυτή τη φορά).
Το προαναγγελθέν (προ εβδομάδων) «Δελτίον Θυέλλης #8″… μπαγιάτεψε ενόσω γραφόταν, εξαιτίας του καταιγισμού των γεγονότων της επικαιρότητας και ως εκ τούτου, προωθήθηκε άκλαυτο στο καλάθι των αχρήστων…

ΥΓ. Το παρόν μήνυμα, αποτελεί συνέχεια αυτού (έχουν γνώσιν οι «φεϊσμπουκικοί» φίλοι).
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ